Estufes gas butà

Les estufes de gas proporcionen un gran confort i caliu d’una manera ràpida i efectiva. A FESMÉS t’oferim una selecció d’estufes de gas al millor preu perquè trobis l’estufa de gas que millor s’adapta a la teva llar.

Disponible per enviament a domicili Disponible per recollir a la botiga

 • Compra online
  ESTUFA CATALÍTICA FLAMA BLAVA ORBEGOZO HBF-95

  ESTUFA CATALÍTICA FLAMA BLAVA ORBEGOZO HBF-95

  Ref. 776027000 / ORBEGOZO

  400X700X290MM 149,95 € Ara per només 109,95 €

 • Compra online
  ESTUFA CATALÍTICA ORBEGOZO H55

  ESTUFA CATALÍTICA ORBEGOZO H55

  Ref. 776031000 / ORBEGOZO

  475X740X375MM 119,95 €

 • Compra online
  ESTUFA GAS FLAMA BLAVA MERCAGAS MT-01546

  ESTUFA GAS FLAMA BLAVA MERCAGAS MT-01546

  Ref. 763535000

  4000W 119,95 €

 • Compra online
  ESTUFA CATALÍTICA FLAMA BLAVA ORBEGOZO HBF-90 ESTUFA CATALÍTICA FLAMA BLAVA ORBEGOZO HBF-90 ESTUFA CATALÍTICA FLAMA BLAVA ORBEGOZO HBF-90 ESTUFA CATALÍTICA FLAMA BLAVA ORBEGOZO HBF-90

  ESTUFA CATALÍTICA FLAMA BLAVA ORBEGOZO HBF-90

  Ref. 776030000 / ORBEGOZO

  4,2KW 109,95 €

 • Compra online
  ESTUFA GAS BUTÀ INFRAROIGS MERCAGAS MT-01544

  ESTUFA GAS BUTÀ INFRAROIGS MERCAGAS MT-01544

  Ref. 763548000

  4,23KW 84,95 €

* Els preus dels productes són de caràcter orientatiu i poden variar segons cada botiga.
** El preu que es mostra a la vista preliminar dels productes agrupats es correspon amb el preu del producte de valor inferior.

Estufes gas butà

Les estufes de gas proporcionen un gran confort i caliu d’una manera ràpida i efectiva. A FESMÉS t’oferim una selecció d’estufes de gas al millor preu perquè trobis l’estufa de gas que millor s’adapta a la teva llar. A més, t’ofereixen característiques com: encesa mitjançant polsador, sistema de seguretat, efecte de foc real, flama blava, regulador de potència, apagat automàtic o rodes per a desplaçar-la còmodament.

Per a la seva utilització es recomana col·locar-la en habitacions amb constant ventilació i diàfanes com pot ser el menjador o la sala d’estar. En cap cas es recomana col·locar-la al dormitori, al bany o en espais reduïts i poc ventilats. És important que estigui en un punt allunyat d’objectes propensos a encendre’s com mobles, cortines, catifes o aparells electrònics.

Les estufes de gas són molt versàtils i imprescindibles durant l'hivern. És la millor elecció per a escalfar zones ventilades d’entre 20 a 25 m². A més, les rodes incorporades et permeten transportar-la i canviar-la d'ubicació fàcilment. És una opció molt més econòmica que les estufes elèctriques, ja que no precisa de consum elèctric.

Utilitza una estufa de gas per complementar la instal·lació general de calefacció de la teva llar. Seran de molta utilitat en aquelles habitacions més fredes on és necessari en determinats moments del dia escalfar-les durant una estona. És important seguir les indicacions del fabricant per a una correcta instal·lació i posterior utilització.

Pots consultar tots els models de calefacció a la nostra pàgina web. Trobaràs una àmplia selecció d'estufes de llenyaestufes de pèl·letcalefactors ceràmicscalefactors elèctricscalefactors halògensconvectors fixesradiadors d'oliestufes de parafinaaccessoris per a xemeneiestubs i accessoris per a estufespèl·let i llenya i productes de manteniment per a calefacció.

 • Enviament a domicili

  No et preocupis de res! Fes la teva comanda i nosaltres te la portem a casa.

 • Recollida a la botiga

  Vols venir a la botiga? Reserva els teus productes online abans que s'esgotin.

 • Altres serveis

  No esperis més! Fes clic aquí i descobreix tot el que FESMÉS pot fer per tu.