Estufes pèl·let

Estufes de pèl·let al millor preu per a aportar caliu i confort a la teva llar. Estufes de pèl·let amb gran capacitat de càrrega, encesa automàtica i programador. L’estufa de pèl·let és una opció molt econòmica i sostenible amb el medi ambient.

Disponible per enviament a domicili Disponible per recollir a la botiga

 • ESTUFA PÈL·LET SLIM NEGRE-CREMA ESTUFA PÈL·LET SLIM NEGRE-CREMA

  ESTUFA PÈL·LET SLIM NEGRE-CREMA

  Ref. 385002000

  12KW 1 999,95 € Ara per només 1 595,00 €

 • ESTUFA PÈL·LET CURVI NEGRE-CREMA

  ESTUFA PÈL·LET CURVI NEGRE-CREMA

  Ref. 385001000

  520X980X520MM 1 899,95 € Ara per només 1 495,00 €

 • ESTUFA PÈL·LET VICENTINA NEGRE-INOX ESTUFA PÈL·LET VICENTINA NEGRE-INOX ESTUFA PÈL·LET VICENTINA NEGRE-INOX

  ESTUFA PÈL·LET VICENTINA NEGRE-INOX

  Ref. 385000000

  510X960X500MM 1 499,95 € Ara per només 1 295,00 €

 • ESTUFA DE PÈL·LET RED POD NEGRE 8 KW ESTUFA DE PÈL·LET RED POD NEGRE 8 KW ESTUFA DE PÈL·LET RED POD NEGRE 8 KW ESTUFA DE PÈL·LET RED POD NEGRE 8 KW

  ESTUFA DE PÈL·LET RED POD NEGRE 8 KW

  Ref. 375400000

  8KW 949,95 € Ara per només 725,00 €

 • ESTUFA DE PÈL·LET RED POD NEGRE 10 KW ESTUFA DE PÈL·LET RED POD NEGRE 10 KW ESTUFA DE PÈL·LET RED POD NEGRE 10 KW ESTUFA DE PÈL·LET RED POD NEGRE 10 KW

  ESTUFA DE PÈL·LET RED POD NEGRE 10 KW

  Ref. 375401000

  10KW 1 149,95 € Ara per només 925,00 €

* Els preus dels productes són de caràcter orientatiu i poden variar segons cada botiga.
** El preu que es mostra a la vista preliminar dels productes agrupats es correspon amb el preu del producte de valor inferior.

Estufes pèl·let

Les estufes de pèl·let proporcionen un gran confort i caliu en pocs minuts. A FESMÉS t’oferim una selecció d’estufes de pèl·let accessibles per a totes les butxaques perquè trobis l’estufa de pèl·let que millor s’adapta a la teva llar. A més, t’ofereixen característiques com: gran potència, encesa automàtica, programador, protecció interior amb vermiculita, ventilador ajustable o possibilitat de control amb smartphone.

El disseny modern de les estufes de pèl·let s'adaptarà a tots els estils de decoració i serà un element imprescindible durant tot l'hivern. A més la flama que emet reforça la sensació de confort. L’estufa de pèl·let, serà un element decoratiu de la sala d’estar menjador que t’aportarà estil i serà el punt de reunió amb la família i amics.

Les estufes de pèl·let són el sistema de calefacció per excel·lència que ofereixen estalvi i sostenibilitat en un sol electrodomèstic. T'aporten el benestar que estàs buscant d'una manera còmoda i a més t'ajuden a estalviar en les teves despeses de la llar o del negoci.

Aquest tipus d'estufes es caracteritzen per utilitzar combustió mitjançant pèl·lets, petits trossos de fusta procedents de fusta sobrant i serradures premsades ecològiques, que es venen en sacs que ocupen poc espai d'emmagatzematge. El pèl·let és un combustible 100% renovable, de baixa emissió de CO2, ecològic i d’un alt poder calorífic. A més, fent una comparativa en preu respecte a les estufes de llenya, estufes de gas, estufes elèctriques o altres sistemes de calefacció, el pèl·let és molt més econòmic.

Abans de la instal·lació de l’estufa de pèl·let has de tenir compte que el lloc on la col·locaràs disposi de sortida de fums del diàmetre adequat i els m² els que vols abastar amb la seva escalfor. Es recomana col·locar-la en una zona diàfana i ventilada, tenint en compte que la potència que abasta el model que vols adquirir respecte als metres quadrats que disposes.

Un altre avantatge a destacar de les estufes de pèl·let és el sistema d'automatització i programació de les hores que desitges que estigui en funcionament. Només hauràs d'encarregar-te que l'estufa disposi de pèl·let suficient per al seu correcte funcionament.

Pots consultar tots els models de calefacció a la nostra pàgina web. Trobaràs una àmplia selecció d'estufes de llenyaestufes de pèl·letcalefactors ceràmicscalefactors elèctricscalefactors halògensconvectors fixesradiadors d'oliestufes de parafinaaccessoris per a xemeneiestubs i accessoris per a estufespèl·let i llenya i productes de manteniment per a calefacció.

 • Enviament a domicili

  No et preocupis de res! Fes la teva comanda i nosaltres te la portem a casa.

 • Recollida a la botiga

  Vols venir a la botiga? Reserva els teus productes online abans que s'esgotin.

 • Altres serveis

  No esperis més! Fes clic aquí i descobreix tot el que FESMÉS pot fer per tu.