Calefacció

Estufes llenya

Estufes de llenya al millor preu per a aportar caliu i confort a la teva llar. Estufes de llenya amb forn, rodones o raconeres. L’estufa de llenya és una opció molt econòmica i sostenible.

Disponible per enviament a domicili Disponible per recollir a la botiga

* Els preus dels productes són de caràcter orientatiu i poden variar segons cada botiga.
** El preu que es mostra a la vista preliminar dels productes agrupats es correspon amb el preu del producte de valor inferior.

Estufes llenya

Les estufes de llenya són una molt bona opció a tenir en compte per a escalfar una zona de la teva llar complementant el sistema central de calefacció. A FESMÉS t’oferim una selecció d’estufes de llenya accessibles per a totes les butxaques, estufes de llenya clàssiques, estufes de llenya rodones o estufes de llenya raconeres perquè trobis la que millor s’adapta a la teva llar. A més, t’ofereixen característiques com: doble combustió, sistema vidre net, forn incorporat o alt rendiment energètic.

Les estufes de llenya són imprescindibles a l’hivern, l’escalfor que et proporciona no la voldràs canviar per a res. Cal tenir en compte que per a instal·lar una estufa de llenya s’ha de disposar d’una sortida de fums amb la mida adequada. Les xemeneies de llenya és un sistema efectiu i eficient que aporta calor a tota l’habitació. En utilitzar llenya com a combustible, estalviaràs en energia elèctrica i la factura de la llum serà menor durant l’hivern. La llenya és un combustible molt accessible, segons cada tipus de llenya el poder calorífic podrà variar, a més, les flames aporten un caliu que no es pot comprar amb cap estufa elèctrica o estufa de gas.

L’estufa de llenya, serà un element decoratiu de la sala d’estar o menjador que t’aportarà estil i serà el punt de reunió amb la família i amics. Si la teva estufa de llenya disposa de forn, podreu cuinar tots plegats.

No t’oblidis de col·locar a prop de l’estufa de llenya tots els accessoris per xemeneia com un llenyer, recollidor, tenalles, manxa, pala, escombra, atiador o un guardafoc.

Pots consultar tots els models de calefacció a la nostra pàgina web. Trobaràs una àmplia selecció d'estufes de llenyaestufes de pèl·letcalefactors ceràmicscalefactors elèctricscalefactors halògensconvectors fixesradiadors d'oliestufes de parafinaaccessoris per a xemeneiestubs i accessoris per a estufespèl·let i llenya i productes de manteniment per a calefacció.

 

  • Enviament a domicili

    No et preocupis de res! Fes la teva comanda i nosaltres te la portem a casa.

  • Recollida a la botiga

    Vols venir a la botiga? Reserva els teus productes online abans que s'esgotin.

  • Altres serveis

    No esperis més! Fes clic aquí i descobreix tot el que FESMÉS pot fer per tu.