La nostra botiga online romandrà tancada temporalment. Disculpin les molèsties.

Esmalt Acrylic mat

L'esmalt multisuperficie acrílic mat de Bruguer, és un esmalt a l'aigua de gran resistència i durabilitat per a la seva aplicació en tot tipus de superfícies interiors. Es pot aplicar sobre fusta, metall, vidre, ciment, poliestirè, plàstic, tèxtil, PVC, c

Disponible per enviament a domicili Disponible per recollir a la botiga

* Els preus dels productes són de caràcter orientatiu i poden variar segons cada botiga.
** El preu que es mostra a la vista preliminar dels productes agrupats es correspon amb el preu del producte de valor inferior.

Esmalt Acrylic mat

Esmalt Acryílic multisuperficie mat de Bruguer per aplicacions d'interior, que ens ofereix una excel·lent adherència i no grogueja. Es pot rentar perfectament, admetent també lleixiu. Aplica esmalt Acryílic multisuperficie mat de Bruguer en portes, finestres, mobles, mobiliari de jardí o radiadors. Podràs utilitzar-los amb brotxa, corró o pistola.

Com aplicar l'esmalt Acrylic multisuperficie mat de Bruguer en superfícies noves?

1 Homogeneïtzar el producte abans d'aplicar.
2 La superfícies a pintar amb esmalt Acrylic multisuperficie mat de Bruguer, requereixen de preparació prèvia: han d'estar seques i netes de pols, òxid, greixos, ceres, etc. i amb una imprimació acord a la superfície a esmaltar.
2.1 En superfícies noves sense pintar, ja siguin de fusta, guix o ciment, utilitzar una preparació universal per a esmalts acrílics per tancar el porus.
2.2 En ferro, utilitzar una imprimació antioxidant.
2.3 En metalls no fèrrics com l'alumini i el galvanitzat, per millorar l'adherència, pot utilitzar també la imprimació universal per esmalts acrílics.
3 Un cop preparades les superfícies a esmaltar, apliqui una o dues capes d'esmalt Acrylic multisuperficie mat de Bruguer.

Com aplicar l'esmalt Acrylic multisuperficie mat de Bruguer en superfícies antigues?

Si la superfície a esmaltar, conté pintura, esmalt o vernís antic però en bon estat, simplement poleixi fins que la superfície quedi mat i desgreixada per aplicar una o dues capes d'esmalt Acrylic multisuperficie mat de Bruguer.
Si la superfície a esmaltar conté pintura, esmalt o vernís en mal estat de conservació, ha d'eliminar-les amb l'ajuda de decapants o llevapintures i aplicar la preparació corresponent segons el material a esmaltar com en les superfícies noves.

Nota sobre les imprimacions:
En materials molt porosos i de gran absorció, ha de realitzar la imprimació amb els mateixos productes descrits anteriorment, però amb una dissolució al 20 o 25%.
Si la superfície a esmaltar és molt pulverulenta, s'ha de fixar amb un fixador universal per guanyar adherència i prevenir posteriors esvorancs de material.
Les taques per aigua, mals fums i fums de tabac, aplicar una preparació segelladora segons el suport.

  • Enviament a domicili

    No et preocupis de res! Fes la teva comanda i nosaltres te la portem a casa.

  • Recollida a la botiga

    Vols venir a la botiga? Reserva els teus productes online abans que s'esgotin.

  • Altres serveis

    No esperis més! Fes clic aquí i descobreix tot el que FESMÉS pot fer per tu.